Justins Arnhem Nijmegen

IT dichtbij | support, inrichting en beheer

Wij hebben voor elke MKB-ondernemer (klant of geen klant) een IT oplossing

Je hebt een urgent probleem en wilt vandaag nog worden geholpen? Bel Justins MKB +31 85 105 4141 of e-mail info@justins.nl

Security

 • Gegevens terugvinden
 • Instellingen en beveiligingsbeleid
 • Oplossen virus & security check
 • Oplossen van website hack
Spreek hierover een expert
Boek een afspraak

E-mail

 • E-mail goed instellen
 • E-mail niet kunnen versturen
 • E-mail komt in de spam
 • E-mail komt niet aan
Spreek hierover een expert
Boek een afspraak

Leveranciers

 • Medewerkers zijn weer aan het werk
 • Applicaties doen het goed
 • Conflict met leverancier oplossen
 • Kastje naar de muur doorbreken
Spreek hierover een expert
Boek een afspraak
Snelle supportSnelle support
Rust en overzichtRust & Overzicht
Vast aanspreekpuntVast aanspreekpunt
Persoonlijk en dichtbijPersoonlijk en dichtbij

Kies voor IT die jouw onderneming iedere dag meer resultaat oplevert

Weet jij waar je moet beginnen bij het kiezen van de juiste IT-middelen en systemen voor jouw bedrijf? Heb je zicht op die opties die er zijn? Wij begeleiden je hierin en richten je IT in met de nieuwste technieken, zoals Microsoft 365, Azure en Pulse. We helpen je medewerkers om overal veilig en efficiënt samen te werken, op Macbook, laptop en mobiel.

Neem direct contact op
Boek een afspraak

Waarom je kiest voor Justins MKB

Justins MKB is altijd dichtbij om je IT goed te laten werken. Wij bieden support vanuit regio Arnhem-Nijmegen aan bedrijven die verwachten dat hun IT steeds iets meer oplevert. Wij zijn onderdeel van een hecht netwerk van IT-dienstverleners, zo leveren we persoonlijke lokale service met de slagkracht, kennis en kwaliteit van een landelijke organisatie.
De voordelen voor jou als MKB ondernemer:

 • Je medewerkers werken fijn omdat applicaties en bestanden altijd makkelijk en veilig toegankelijk zijn.
 • Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het technische beheer en onderhoud van de digitale middelen in je bedrijf.
 • Alle bedrijfsprocessen zijn veilig ondersteund door state-of-art IT en beheerd door één betrouwbare partij.

Veilig samenwerken vanaf elke plek

Dit kun je van Justins MKB Arnhem Nijmegen verwachten

Wij geven je goudeerlijk advies

Wij adviseren je in de juiste keuzes voor je middelen en systemen. Zo creëer je rust en overzicht in je bedrijf.

We zetten cloud-technologie in

Door deze technologie is de IT een steuntje in de rug van de medewerkers om hun werk efficiënt en veilig te kunnen doen.

We trainen je medewerkers

Door onze training ontwikkelen medewerkers vaardigheden om goed te kunnen werken in hun digitale werkomgeving, zodat zij efficiënt en met plezier met hun IT-middelen aan de slag kunnen. Dit levert voor de organisatie meer resultaat op.

We zijn efficiënt en toegankelijk

Bij vragen kunnen jij en je medewerkers eenvoudig bij ons terecht. Direct of op een moment dat jou goed uitkomt. Onze support helpt je telefonisch of in een online sessie waarbij je je scherm deelt. Snel, persoonlijk en efficiënt.

Slim gebruik van Microsoft 365

Door ons advies benut je de mogelijkheden van MS 365 optimaal. Doordat miljoenen bedrijven met deze technologie werken, werk je met een systeem dat stabiel, snel en solide is.

Overal veilige toegang

Jij en je medewerkers krijgen veilig toegang tot data, applicaties en werkstations in een MS 365-omgeving, waardoor je bedrijfsinformatie betrouwbaar en veilig is.

Plan een adviesgesprek >
We helpen je graag direct als jij een urgente IT vraag hebt. Ook voor langere termijn oplossingen denken we graag met je mee.
Samen kijken we naar je belangrijkste uitdagingen. We horen van veel MKB ondernemers in Nijmegen dat één gesprek ze al direct verder helpt.

Klanten over de IT-oplossingen van Justins MKB

Wilbert en Gerald van Z11Made

“De samenwerking met Justins MKB heeft een directe en positieve invloed op onze bedrijfsresultaten”

De medewerkers van Justins MKB zijn praktisch en deskundig. Ze ondersteunen ons in alles wat met IT te maken heeft. Intern werken we makkelijker en het is veel eenvoudiger om te delen. De omgeving doet het altijd, er is nog nooit een storing geweest. We adviseren Justins MKB aan bedrijven die strugglen met mensen die van IT weinig kaas hebben gegeten, maar die wel beseffen dat ze daarin moeten investeren. Bedrijven die kennis en netwerk tekortkomen en die op zoek zijn naar onafhankelijk advies op het gebied van IT. Justins MKB zorgt ervoor dat er verbindingen komen en mensen die waarop je kunt vertrouwen.

Wilbert en Gerald – Z11Made

MicrosoftCopacoSynigo Pulse HP AvePointDell Ingram

Ons IT aanbod voor MKB in Arnhem-Nijmegen

IT voor MKB
ZZP+

Voor organisaties tot 5 partners/ medewerkers

Een goed beveiligde werkomgeving op basis van MS Teams. Deze kun je zelf inrichten en op jouw activiteiten afstemmen. We bieden support en geven tips over de inrichting en het veilige gebruik van jouw eigen laptop of Macbook, telefoon, wifi en alles wat daarbij hoort. Je kunt lekker aan de slag.
Bekijk het aanbod

IT voor MKB
Premium

Voor organisaties met 5 tot 50 medewerkers

Een veilige, online werkomgeving op basis van MS 365. Justins MKB stuurt pro-actief op verbeteringen. Medewerkers krijgen hulp en uitleg als ze die nodig hebben. Ten aanzien van digitalisering en efficiëntie maakt jouw organisatie flinke sprongen vooruit.
Bekijk het aanbod

IT voor MKB
Enterprise ready

Voor organisaties met meer dan 25 medewerkers

Een IT-omgeving waarbij beschikbaarheid, veiligheid en support van middelen voorop staan op basis van MS 365. Justins MKB stuurt pro-actief op verbeteringen. Medewerkers krijgen hulp en uitleg als ze die nodig hebben. Ten aanzien van digitalisering en efficiëntie maakt jouw organisatie flinke sprongen vooruit.
Bekijk het aanbod

Ik breng IT dichtbij jou

“Als IT-dienstverlener in de regio Arnhem-Nijmegen bied ik jou persoonlijke aandacht, advies en adequate services”

Waar nodig combineer ik dit met de kennis en expertise vanuit het Justins MKB-netwerk. Het liefst werk ik voor ambitieuze bedrijven in onze regio met een omvang tot vijftig medewerkers. Zulke bedrijven hebben vaak wel behoefte aan iemand die hun IT-omgeving beheert, maar willen geen beheerder in vaste dienst nemen. Hier kom ik optimaal tot mijn recht. Bel me direct op 085 – 105 41 41 als je een vraag hebt of meer wilt weten over wat Justins MKB voor jouw onderneming kan betekenen. Ik ben dichtbij en sta altijd snel voor jou klaar.

Tijn Hoorneman
Justins MKB Arnhem Nijmegen

Tijn Hoorneman

Start direct met het IT-vaardiger maken van je personeel

In ons whitepaper ontdek je 5 stappen die succesvolle ondernemers zetten om hun personeel IT-vaardig te maken.


  In gesprek over jouw IT-uitdagingen

  In dit gesprek gaan we aan de slag met jouw IT uitdagingen. Ook ontvang je direct een concreet advies over hoe je de IT in jouw bedrijf zo kunt inzetten dat het bijdraagt aan de doelstellingen van je bedrijf.

  • Laat je gegevens achter in het contactformulier.
  • We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een advies gesprek in te plannen.
  • Heb je een korte vraag die snel om een oplossing vraagt? Bel 085-105414 en krijg direct contact met Tijn of iemand uit ons netwerk. We helpen je graag verder.