Consultancy | Inventarisatie | Security | PowerIT

Consultancy en Inventarisatie

Justins Consultancy helpt bedrijven bij digitalisering op maat. Activiteiten waarop Justins zich richt zijn onder meer IT Procurement, Identity & SSO Management, Bestands- & Archiefbeheer en Systeemkoppeling & Integratie. Justins Consultancy is maatwerk en wordt op basis van een fixed fee of nacalculatie aangeboden.

De meeste organisaties hebben door de jaren heen vaak tientallen applicaties verzameld die door medewerkers ingezet worden tijdens hun werk. Meestal ontbreekt zicht op welke dat zijn en hoe die worden gebruikt. Dit maakt het lastig om medewerkers goed te on-boarden, support te leveren, de kwaliteit van de middelen op peil te houden en kosten in de hand te houden.

Justins IT Inventarisatie biedt grip op applicaties door het gebruik ervan in kwantitatief en kwalitatief opzicht in kaart te brengen en vast te leggen. Hiervoor voeren we een of meer scans uit en rapporteren hierover.

Vraag een oriënterend gesprek aan

Security en PowerIT

Justins Active Security houdt de M365-omgeving veilig en toegankelijk. Hiervoor definiëren, implementeren en handhaven we een beleid voor beveiliging en beschikbaarheid (security en compliance). Op die manier zijn data, applicaties en devices beschermd en krijgen alleen de juiste mensen daartoe makkelijk en veilig toegang.

Justins Power IT ontwikkelt management dashboards en andere datavisualisaties, bedrijfsspecifieke applicaties en slimme Workspace-componenten in MS Power BI en Power Apps.

Vraag een oriënterend gesprek aan