Geef de samenwerking binnen je organisatie een boost

Sinds kort heeft Microsoft Teams een reeks nieuwe functies en verbeteringen om de communicatie en samenwerking binnen organisaties te verbeteren. Daarmee kun je jouw dagelijkse werkzaamheden stroomlijnen en de productiviteit verhogen. Neem met ons contact op en we navigeren je door deze MS Teams updates. Hier zetten we de nieuwe functies en wat die je …

Lees meer...

Handtekening gedeelde mailbox

Helaas, helaas. Als je in MS Outlook vanuit een gedeelde mailbox een bericht maakt, lukt het niet om automatisch de juiste handtekening toe te laten voegen. Outlook zet de handtekening eronder die je standaard voor je hoofdaccount hebt ingesteld.

Lees meer...

Justins Power IT voor inzicht en impact

Justins maakt de actuele cijfers met MS Power BI data toegankelijk en inzichtelijk. Dat kunnen we ook voor jouw data doen. Bijvoorbeeld in een productie-dashboard, waarbij data uit een ERP-systeem in de werkomgeving van het management of de accountmanagers worden gepresenteerd. Of denk aan een werkrooster dat afdeling Planning in Excel maakt, en die dat …

Lees meer...

Justins IT Inventarisatie

De meeste organisaties hebben door de jaren heen vaak tientallen applicaties verzameld die door medewerkers ingezet worden tijdens hun werk. Vaak ontbreekt zicht op welke dat zijn en hoe die worden gebruikt.

Lees meer...

Bestanden in MS Teams en SharePoint

Help! Waar zijn mijn bestanden?

Wie met MS (Office) 365 werkt, kan zijn of haar bestanden in de cloud kwijt. De bestanden in de cloudopslag van jouw organisatie – dat zijn de bestanden waar meer mensen bij kunnen – kun je via de apps MS Teams, SharePoint en de MS 365 webapps online benaderen. Via de app OneDrive zijn jouw persoonlijke bestanden toegankelijk.

Lees meer...

Hoe blijf je veilig aan het werk?

De nieuwsberichten over hackers die door het plaatsen van ransomware bedrijven afpersen, dragen weinig bij aan het vertrouwen in IT als vliegwiel voor succes en resultaat. Criminaliteit dwingt ons om in de verdediging te gaan, terwijl we liever stappen vooruit zetten.

Lees meer...