Justins Workspace

de digitale werkomgeving die verbindt

Werken waar en waarmee je maar wil

Justins Workspace biedt je volledige vrijheid. Zolang je met internet bent verbonden, zijn alle apps, bestanden en de informatiebronnen die je voor je werk nodig hebt toegankelijk. Je opent Justins Workspace in een webbrowser, logt in en je kunt volop aan de slag. Het maakt daarbij niet uit of je een computer, laptop of tablet gebruikt.

De organisatie, dat zijn jullie!

Natuurlijk wil je dagelijks weten wat er zich binnen je organisatie afspeelt, want jij maakt daar deel van uit. Justins Workspace is ook het social intranet voor jouw organisatie. Het laat bijvoorbeeld mededelingen en dashboards zien. Je kunt ook afdelingen en collega’s opzoeken en ermee in contact komen. Justins Workspace laat je actief deelnemen aan discussies en geeft je de mogelijkheid berichten voor de nieuwspagina aan te leveren. Alles in één overzichtelijk scherm, dat altijd en overal voor jou toegankelijk is.

MS Office 365 en Teams laten je samenwerken

Binnen Justins Workspace heb je de beschikking over de Microsoft 365 applicaties die je voor je werk nodig hebt. Afhankelijk van waar jouw organisatie voor kiest, kun je de webversies van MS Outlook, Word, Excel, PowerPoint enz. gebruiken of de apps op je computer of laptop. Om op afstand met collega’s samen te werken, gebruik je MS Teams. Bestanden en data van je organisatie in MS Teams of SharePoint vind je makkelijk terug via de links in jouw Workspace.

Apps veilig op afstand te gebruiken

Werkt jouw organisatie met een administratiesysteem dat lokaal op een netwerkserver draait? Geen probleem. Met Justins Workspace heb je overal toegang via Citrix of een RDS-applicatie. En uiteraard gebeurt dit 100% veilig en met inachtname van de geldende compliancy-regels. Gebruik je andere web-based applicaties voor je werk, dan kunnen we ook hiervoor toegang inregelen.

Bekijk de slimme componenten van
Justins Workspace

Vraag hier een demo en/of offerte voor Justins Workspace aan