E-mail-handtekening met afbeelding of logo instellen op je iPhone

Je kunt je e-mailhandtekening een professionele uitstraling geven door er een afbeelding van je bedrijfslogo aan toe te voegen. Op de iPhone lukt dat alleen als je je e-mail in MS Outlook beheert. In de e-mailhandtekeningen van Apple Mail in een iPhone kun je niet zomaar een link naar een afbeelding opnemen of plakken, want die wordt verwijderd.

In MS Outlook ga je naar Instellingen > E-Mail > Handtekening. Je kunt dan voor je mail-account(s) een handtekening definiëren waarin je plaatjes kunt opnemen door linksboven het toetsenbord op het plaatje met de + te klikken.

Zet daarvoor eerst een afbeelding van je logo klaar op de fotorol in je iPhone. Dat doe je door een bestand van je logo (in de juiste afmeting!) als bijlage te versturen en die vervolgens op je iPhone op te slaan.