Hoe kun je bij je shared mailbox in Outlook Online?

Heb je ook altijd de frustratie dat je niet bij je shared mailbox kan in Outlook Online? Vandaag gaan we je leren hoe je dit kunt aanpassen.

Het eerste wat je doet, is je gaat naar de Outlook Online omgeving, zodra je daar bent gaan we.

Naar je Profiel rechts bovenin.

Oké nu we hier zijn, klik je op het knopje Open another mailbox.

Je krijgt vervolgens een nieuw scherm waar je het Emailadres van de shared mailbox invoert.

Daarna klik je op Open.

Zodra je daarop Klikt zou er in een nieuw venster jouw shared mailbox moeten openen (kijk goed naar de URL of het e-mailadres klopt)