Hoe kunnen we helpen?
Afdrukken

Verken de Nieuwe Functionaliteiten van Microsoft Teams: Een Boost voor uw MKB of ZZP Onderneming met Justins

Microsoft Teams heeft in oktober 2023 een reeks nieuwe functies en verbeteringen geïntroduceerd die zijn ontworpen om de communicatie en samenwerking binnen organisaties te verbeteren. Voor MKB’ers en ZZP’ers zijn deze updates een kans om de dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen. Bij Justins zijn we toegewijd aan het ondersteunen van kleine ondernemingen bij het benutten van deze nieuwe functies om een efficiëntere werkomgeving te creëren. In dit artikel bekijken we enkele van deze nieuwe functies en hun potentiële voordelen voor uw onderneming.

Belangrijke Nieuwe Functies

 1. Multi-Tenant Multi-Account (MTMA) Ondersteuning:

  • Met MTMA-ondersteuning kunt u inloggen met meerdere werk- of schoolaccounts, of als gast in andere organisaties, zonder op meerdere webbrowsers in te loggen.
  • Deze functie vereenvoudigt het beheer van meerdere accounts en verbetert de communicatie en samenwerking over organisatorische grenzen heen.
 2. Samenwerkende Notities en Gecontroleerde Content tijdens Vergaderingen:

  • Bevordert real-time samenwerking en informatie-uitwisseling tijdens virtuele vergaderingen, wat cruciaal is voor het stroomlijnen van projectdiscussies en besluitvormingsprocessen.
 3. Verbeteringen in Vergaderingen, Webinars, Live Evenementen, en Gemeentehallen:

  • Met on-demand opnames en geautomatiseerde e-mails kunt u uw communicatie en evenementen efficiënt beheren, wat tijd bespaart en de betrokkenheid van het team verhoogt.
 4. Teams Samenwerking met Microsoft Loop:

  • Microsoft Loop verbetert de interactieve en samenwerkende ervaring in chatgesprekken, waardoor teams gemakkelijker kunnen samenwerken aan projecten en real-time feedback kunnen delen.
 5. Aanvullende Functies:

  • Inclusief aangepaste Line-Of-Business (LOB) apps, derde partij apps, breakout rooms, 7×7 video, oproepwachtrijen, PSTN bellen, contextueel zoeken in chats en kanalen, en het cross-posten van een kanaalgesprek.

Voordelen voor MKB’ers en ZZP’ers

De nieuwe functies van Microsoft Teams bieden een scala aan mogelijkheden om de samenwerking en communicatie binnen uw onderneming te verbeteren. Of u nu een bestaande klant van Justins bent of overweegt om u bij ons aan te sluiten, we zijn hier om u te helpen bij het navigeren door deze updates en het maximaliseren van de voordelen voor uw bedrijf.

Conclusie

De nieuwe updates van Microsoft Teams zijn een stap voorwaarts naar een meer samenwerkende en efficiënte werkomgeving voor MKB’ers en ZZP’ers. Bij Justins staan we klaar om u te ondersteunen bij het integreren van deze nieuwe functies in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw Teams-ervaring te verbeteren en uw bedrijfsproductiviteit te verhogen.