Tweede Beeldscherm instellen, Windows 10

Lees hier hoe jij jou tweede beeldscherm goed instelt. Hier geven we de juisten instellingen aan, voor Windows 10.

Hoofdbeeldscherm instellen, wij raden aan om dit te doen bij het scherm dat je het vaakst gebruikt.

Stap 1, Kies de monitor die jij als hoofdbeeldscherm wilt gebruiken. Als je niet weet welk scherm dat is klik dan op Identificeren.

Stap 2, scrol naar onder totdat je dit kopje ziet. Klik vervolgens op de knop, dit beeldscherm instellen als hoofdbeeldscherm.

Uitbreiden of Dupliceren van je Scherm, doe je op de volgende manier. Voor twee aparte monitoren kies Uitbreiden. Om jouw beeldscherm dubbel te zien, bijvoorbeeld tijdens een presentatie klik Dupliceren.

Voor twee aparte monitoren