Tweede Beeldscherm instellen, Windows 11

Lees hier hoe jij jou tweede beeldscherm goed instelt. Hier geven we de juisten instellingen aan, voor Windows 11.

Naast Identificeren staat er een dropdown menu kies uit die lijst Deze Beeldschermen uitbreiden.

Hoofdbeeldscherm instellen, wij raden aan om dit te doen bij het scherm dat je het vaakst gebruikt, om dit te kunnen zien klik op Identificeren.

Vensterlocaties aan of uit, wij raden aan deze uit te zetten. Aangezien dit problemen kan opleveren. Wat deze optie doet, is bij het ontkoppelen van een HDMI of dock/hub kabel onthoudt hij precies op welke beeldschermen bepaalde vensters stonden.

Vensters minimaliseren aan of uit, wij raden aan deze uit te zetten. Aangezien dit problemen kan opleveren. Dit zorgt er voor dat vensters die open stonden wanneer je jouw HDMI of dock/hub kabel eruit haalt naar de achtergrond gaan.

Cursorverplaatsing aan of uit, laat deze optie aan. Dit zorgt ervoor dat van beeldscherm naar beeldscherm gaan met jouw muis makkelijker gaat.