Samenwerken op afstand houden we erin

Als de coronacrisis ons één ding heeft geleerd, dan is het wel dat mensen zich snel aan veranderende omstandigheden aanpassen. Zelfs de meest behoudende werkgevers stuurden hun medewerkers naar huis om daar te werken. En zo werd aan menig eet- en keukentafel een geïmproviseerde werkplek ingericht. Ook nu de kantoren weer wat voller zijn, zien we dat organisaties werken op afstand blijven stimuleren. Sommige denken er al over na om hun kantoorruimte in te krimpen. Dat is niet voor niks. Mensen die vanuit huis werken, zijn minder snel afgeleid en daardoor productiever. Virtuele bijeenkomsten en vergaderingen zijn efficiënt, besparen reistijd en geven minder files. Kortom, samenwerken op afstand houden we erin.

Wij van Justins zien hierdoor een grote behoefte aan veilige en efficiënte online werkomgevingen. Bij veel middelgrote bedrijven hebben lang niet alle medewerkers overal en altijd toegang tot hun apps, bestanden en data. Vaak is dit te duur of te gecompliceerd om te regelen. Wij adviseren in die gevallen Justins Connected Productivity als de meest betrouwbare, veilige en kostenefficiënte oplossing. Onze services vormen een geheel met MS Office 365. Deze laten medewerkers via desktop, laptop en mobiel in de cloud (samen) werken, waar en wanneer ze maar willen. De meerwaarde van Justins is dat wij de IT-inrichting optimaliseren, die op basis van bestaande state-of-the-art technologie (her)inrichten en met social intranet-functionaliteit uitbreiden. Deze aanpak levert onze klanten snel een complete werkomgeving in de cloud op, die organisatie, medewerkers en systemen verbindt.

Justins biedt bedrijven en instellingen op deze manier maatwerk én de flexibiliteit om hun IT-omgeving leveranciersonafhankelijk in te richten. Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor een (virtuele) meeting om de mogelijkheden voor jouw organisatie door te nemen.

Vraag hierover een gesprek met Justins aan