Verbonden samenwerken, ook op afstand

Nu medewerkers minder samenwerken op één locatie is het belangrijk met elkaar in contact te blijven. Dat geldt voor het management dat zicht wil houden op wat er gebeurt. Maar ook om de samenwerking tussen collega’s in stand te houden. Zonder zicht en samenwerking geen grip op resultaat.

Thuiswerken vraagt om andere manieren van (samen)werken en communicatie. Veel organisaties komen er nu achter dat hun IT-omgeving te veel aan kantoor is gebonden. Met als gevolg dat thuiswerkers bijvoorbeeld niet bij de bestanden van hun organisatie kunnen of niet weten hoe Teams hun werk makkelijker kan maken. Of dat het management onvoldoende op de hoogte is van wat er speelt. Dat kan en moet beter.

Justins creëert en optimaliseert IT-omgevingen op basis van MS Office 365. Snel, kostenefficiënt en met grote impact. Wij geven medewerkers de online werkplek waarmee ze ook thuis deel uitmaken van een team en betrokken zijn bij de organisatie. Een IT-omgeving die tegelijk een platform is voor interne communicatie, managementinformatie en dashboards.

We kunnen je (online) een ICT-omgeving laten zien die verbindt. We gaan hierover en over Justins aanpak graag met jou in gesprek. Laat hiernaast je gegevens achter en we maken gauw een afspraak.

Ga hierover met ons in gesprek