Geef de samenwerking binnen je organisatie een boost

Sinds kort heeft Microsoft Teams een reeks nieuwe functies en verbeteringen om de communicatie en samenwerking binnen organisaties te verbeteren. Daarmee kun je jouw dagelijkse werkzaamheden stroomlijnen en de productiviteit verhogen. Neem met ons contact op en we navigeren je door deze MS Teams updates.

Hier zetten we de nieuwe functies en wat die je opleveren, alvast voor je op een rij.

Belangrijke nieuwe functies

Multi-tenant multi-account ondersteuning

Dit is voor mensen die voor verschillende organisaties werken een geweldige verbetering. Met MTMA-ondersteuning kun je inloggen met meerdere werk- of schoolaccounts, of als gast in andere organisaties, zonder op meerdere webbrowsers in te loggen.

Samenwerking in notities en delen van content tijdens Teams-meetings

Werk samen aan notities en maak content beschikbaar tijdens een online vergadering. Hierdoor werk je meer en real-time samen. Informatie-uitwisseling tijdens vergaderingen helpt je aan sneller inzicht en stroomlijnt besluitvormingsprocessen.

Verbeteringen in online vergaderingen, webinars en live evenementen

Met on-demand opnames en geautomatiseerde e-mails kun je evenementen en de communicatie daar omheen efficiënt beheren. Dit bespaart tijd en verhoogt de betrokkenheid van het team.

MS Teams werkt samen met MS Loop

Microsoft Loop verbetert de interactie en samenwerking in chat-gesprekken. Hierdoor werken teams gemakkelijker samen aan projecten en kunnen ze real-time feedback delen.

Extra functies

  • Breakout rooms
  • 7×7 video
  • Oproepwachtrijen
  • PSTN bellen
  • contextueel zoeken in chats en kanalen
  • cross-posten van een kanaalgesprek

Deze nieuwe functies van Microsoft Teams bieden je een scala aan mogelijkheden om de samenwerking en communicatie binnen jouw onderneming te verbeteren.