Kijk rond in Justins Workspace social intranet

Ben je voor je organisatie op zoek naar een intranet dat medewerkers verbindt en ze efficiënter laat werken? Wij bieden je een snelle en gemakkelijke manier om kennis te maken met een state-of-the-art social intranet, dat zich gemakkelijk in een Office 365-omgeving laat integreren. Kijk rond in Justins Workspace en ervaar de voordelen.

Laat hiernaast je gegevens achter en we sturen je een link en login-gegevens voor toegang tot Justins Workspace. Als je wilt, sturen we je ook een plan van aanpak met een kostenindicatie voor jouw organisatie.

Justins Workspace als social intranet

Justins denkt mee over de opzet van je intranet. We gaan met je na voor wie het intranet is bedoeld, wat je ermee wilt bereiken en hoe je dat het best kunt doen.

Het intranet is er voor iedereen. Het is er om alle medewerkers te informeren, te binden en te boeien. Een intranet weerspiegelt daarom de hele organisatie.

De content is relevant voor de bezoekers van het intranet. Relevante content biedt bruikbare informatie, beïnvloedt perceptie of imago, en zet aan tot actie.

Justins Workspace kan binnen de werkomgeving worden geïntegreerd. Denk aan toegang tot de interne kennisbank, het kwaliteitshandboek, procedurebeschrijvingen, incidenten-dashboards, productie-forecasts enz. Ook bij het on-boarden van nieuwe medewerkers is het erg handig als zij informatie over de organisatie, afdelingen en collega’s bij de hand hebben.

De look-and-feel past bij de identiteit van jouw organisatie. Een intranet volgt de huisstijl van jouw organisatie, spreekt haar taal en is voor medewerkers herkenbaar in structuur en opbouw. Op die manier draagt het intranet bij aan het wij-gevoel dat je nastreeft.

Een intranet is interactief en persoonlijk. Medewerkers kunnen reageren op berichten en zelf content voor het intranet aanleveren. Zij worden gestimuleerd om met elkaar in discussie te gaan op een manier die bijdraagt aan het succes van de organisatie.

Het intranet is buiten werktijd en kantoor ook toegankelijk. Justins Workspace is responsive en daarom ook thuis op telefoon of iPad gebruiken. Met een mobiel toegankelijk intranet betrek je ook medewerkers in de buitendienst of collega’s die niet achter een computer werken bij de ontwikkelingen in je organisatie.

Probeer het zelf: Kies hiernaast voor Justins aanbod: binnen een week een werkende demo van jouw nieuwe intranet, inclusief een plan van aanpak en kostenindicatie.

Vraag hier toegang tot Justins Workspace aan