Probeer nu Justins Workspace een maand lang gratis uit!

Ben je voor je organisatie op zoek naar een nieuwe of geoptimaliseerde IT-inrichting in de cloud? Zoek je een betrouwbare, flexibele leverancier en wil je besparen op IT-kosten? Wij bieden je een snelle en gemakkelijke manier om kennis te maken met een state-of-the-art werkomgeving met een geïntegreerd social intranet. Probeer Justins Workspace een maand lang gratis uit en ervaar de voordelen.

Laat hiernaast je gegevens achter. We nemen contact op en gaan snel aan de slag. Binnen een week beschik je over een werkende demo van jouw nieuwe werkomgeving. Daarbij leveren we een plan van aanpak met kostenindicatie op maat voor jouw organisatie.

Justins Connected Productivity

Justins Workspace is onderdeel van onze services (Connected Productivity) waarmee we productiviteit en interne communicatie in een veilige online werkomgeving samenbrengen en beschikbaar maken. Deze zorgen ervoor dat medewerkers altijd en overal precies over de middelen, apps en informatie beschikken die ze nodig hebben om efficiënt te werken en bij hun organisatie betrokken te zijn.

Kies hiernaast voor Justins aanbod: binnen een week een werkende demo van uw nieuwe werkomgeving, inclusief plan van aanpak en kostenindicatie.

Vraag hier jouw demo werkomgeving en offerte aan